Harlekin’s Design

Vi har skabt nogle unikke og eksklusive varer, så man kan bringe lidt af stemningen fra Tivoli og vores forretning med hjem til sig selv eller som gave. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og fine, små detaljer. Heldigvis har vi et strålende samarbejde med vores leverandører, der er medvirkende til, at vores ønsker og drømme kan gå i opfyldelse.

Richardt Branderup 

Den danske kunstner Richardt Branderup er Tivolis tidligere Art Director og har skabt masser af designs, som vi i dag forbinder med Tivoli. Selvom han nu er pensioneret, kreere han stadig flot kunst, når han bliver inspireret eller får en god idé. Bl.a. har disse skønne karakterer fundet vej fra hans tegneblok til vores butik i form af metalfigurer til ophæng, en venskabsnål, julekort, et kalenderlys & magneter.

Harlekins Design 

Inspireret af egne idéer & vores kunders ønsker og kommentarer, når de besøger og handler i vores butik, laver vi hvert år en eller flere nye varer. Designet og kommunikationen med leverandørerne foregår ind i mellem ekspeditionerne, og det er ofte med til, at en pludselig idé til en detalje kan nå at blive tilføjet. Det er en stor fornøjelse at skabe noget, som bringer vores kunder glæde.

Souvenir

Gave- & juleartikler

Eksklusive julekugler

- I begrænset antal